Vés al contingut

Trobades d’escoles en valencià. 2012

febrer 27, 2012
by

Vos informem que la trobada d’escoles en valencià es realitzaran enguany el diumenge 13 de maig al passeig de l’albereda de la ciutat de valència.

Com molt de vosaltres sabreu, tota la infraestructura de les trobades s’autofinança amb les aportacions de les famílies que compren les samarretes i paperetes que escola valenciana posa a la venda amb eixa finalitat.

Enguany, a mes a mes, a ningú se’ns escapa tant la especial significació de la celebració dels 25 anys de trobades com la difícil situació econòmica que escola valenciana està travessant,

És per això que, des de l’ampa de l’escola volem demanar-vos la vostra col·laboració amb el projecte que escola valenciana representa, comprant les samarretes que posarem a la venda al pati de l’escola , per la mòdica quantitat de 8 euros, els propers dimarts 28, dimecres 29 i dijous 1, a les 17,00 de la vesprada.

Com ja sabeu d’altres anys, ara heu de triar les talles, fer la comanda i pagar les samarretes i, aproximadament en mes i mig (ja vos comunicarem la data), haureu de replegar-les en la paradeta que muntarem quan ens arriben a nosaltres.

D’altra banda, encara esteu a temps per fer-nos arribar suggeriments per al taller que l’ampa munta tots els anys a les trobades (l’any passat, recordeu, va ser el de borses de paper). Teniu fins al proper 5 de març.

Més informació a la web ‘Escola Valenciana’

Moltes gràcies a totes i tots per la vostra col·laboració.

No comments yet

Deixa un comentari