Skip to content

He pagat 100 euros més

Setembre 8, 2010

Al mur de Facebook he ficat un enllaç a una notícia sobre continguts digitals. Està interessant com els nostres cosins germans estan ficant-se les piles i busquen alternatives als continguts editorial i troben models de negoci més acords al nou temps. No es tracta només a temps de crisi, sinò a noves demandes de comunicació i models d’aprenetatge.
Estic molt desabuda perquè la meua companya de treball que té un fill a 6é al col·legi Malvarosa paga una diferència de menys de 20 euros, després de descomptar el Bono-llibre i nosaltres hem de pagar 132 per dos perquè tinc bessons a 6é. Això no té trellat sobre tot perquè continuem en els mateixos llibres de l’any passat: Editorial Teide per un llibre de Coneixement del Medi més de 45 euros i el contingut en xarxa és lamentable. Sense parlar que l’any passat el contingut en català només estava per a Catalunya, ni per a Balears ni Comunitat Valenciana i molts continguts són especials del nostre territori.
En definitiva, crec que com a usuaris, perquè som els que paguem i els que aprofitem els continguts, hem d’exigir bona relació qualitat/preu i cal demanar continguts digitals per treballar a classe i a casa.

La notícia: http://www.regio7.cat/pi-tornada-escola/2010/09/02/abandonar-llibre-text-pot-suposar-estalvi-mes-100-euros/101053.html

Per a saber més: http://imae.wikispaces.com/Projecte+1×1

Anuncis
2 comentaris leave one →
  1. Setembre 8, 2010 18:46

    Un altre enllaç a la pàgina de Jordi Adell, conegut d’avanter valencià a les tics, també sobre l’assumpte dels continguts digitals i les editorials:
    http://elbonia.cent.uji.es/jordi/2010/06/06/carta-a-los-editores-de-libros-de-texto/

  2. Setembre 8, 2010 18:41

    http://imae.wikispaces.com/bl–Projecte+EP
    Ja no som pioners està clar, però fixent-nos en qui ens prenen la davantera.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: