Skip to content

Un treball de tots

Desembre 6, 2009
tags:

Estimats pares de cinqué i sisé que tenim fills a l’extraescolar de Noves Tecnologies.

S’apropa el final del primer trismestre de curs. A penes duguem dos mesets amb la nova activitat però cal que aunem esforços i ens fiquem a avaluar els pos i els contres del projecte. Cal analitzar dues vessants: el projecte com a plantetjament i objectius, i la realitat de l’activitat.

1. D’una banda, vos convide a aprofundir en l’experiència d’escola 2.0. Lluís (som pare de Teo) ja està en el tema i som pare d’Aila té l’encàrrec d’aportar l’experiència del seu poble que afortunadament és als que es tocà la loteria dels Tablets de Bill Gates. La ideia es que cadascú per la seua banda busque informació sobre experiències de Escola 2.0 en Primària a l’Estat espanyol. Així com de Secundària un poc més properes, si pot ser a la ciutat de València.

2. D’altra banda, obric el debat sobre l’activitat que s’està portant en davant a l’escola. Problemes que ens hem trobat i possibles formes de solucionar-ho. Pregunteu als vostres fills/es per tal de obtindre un bon diagnòstic. En breu ens reunirem en la direcció d’Acierta per tal de tractar estos temes i millorar l’activitat cara el segon trimestre.

Espere els vostres comentaris i aportacions.

Anuncis
One Comment leave one →
 1. María permalink*
  Desembre 11, 2009 11:54

  Hola, a totes i a tots

  sóc María, mare de Joan de tercer d’infantil. Per l’edat del meu fill no sabia gens sobre el funcionament de les extraescolars sobre les Tics, encara que si sabia que existien.

  Com parlàvem ahir amb Carmen, la tecnologia forma part de les nostres vides, del nostre present ens agrade o no, però sense mètode i continguts la tecnología no ens serveix de molt, més aviat pot confondre’ns.

  Us linkeo aquesta presentació que, al meu entendre, explica de forma clara i senzilla que és això del 2.0 en relació amb l’escola. Tal vegada, si us agrada la podíeu incrustar en el blog.
  Salut

  M.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: